Ballina Vendi TEATRI “BYLIS” I RIKONSTRUKTUAR, HASANI: GATI PER TE RINISUAR SHFAQET

TEATRI “BYLIS” I RIKONSTRUKTUAR, HASANI: GATI PER TE RINISUAR SHFAQET

2

Teatri “Bylis” eshte gati te mirepres artedashesit ne nje salle totalisht te rikonstruktuar. Ne diten boterore te teatrit, kreu i ketij institucioni, aktori Astrit Hasani, eshte ndalur tek rendesia qe paraqet kjo dite, aq me teper per teatrin e Fierit, qe tanime do te hap siparin e shfaqeve. Pasi ka vleresuar punen e te gjithe atyre qe kane kontribuuar nder vite per rritjen dhe fuqizimin e teatrit “Bylis”, Hasani i ka bere thirrje aktoreve te rinj, te vleresojne kete skene.

https://youtu.be/jskQMcWNqTk