Ballina Vendi VRASJA E GURRES, AVOKATET FIERAK I BASHKOHEN BOJKOTIT

VRASJA E GURRES, AVOKATET FIERAK I BASHKOHEN BOJKOTIT

2

Dhoma e avokatise ne Fier ka vendosur te bojkotoje proçeset gjyqesore, ne shenje proteste per vrasjen e avokatit ne Elbasan pak dite me pare. Avokatet e Fierit  I jane bashkuar vendimit te Dhomes Kombetare te Avokatise ne kete bojkot qe fillon nga data 26 dhe zgjat deri ne daten 28 mars.

https://youtu.be/X_dlqsIwpPo