tvkombi
tvkombi

TAKSAT DHE TARIFAT VENDORE, BASHKIA I PERGJIGJET GAZETAREVE

Vendi

Publikuar ne:16:44 - 18/04/2018

Pakenaqwsite ne radhet e biznesit dhe ndryshimet e bera persa I perket taksave dhe tarifave vendore, kane bere qe te dalin ne nje konference per shtyp nenkryetarja e Bashkise se Fierit dhe Kreu I drejtorise se Taksave. Keta te fundit I jane pergjigjur interesimit te gazetareve, duke detajuar situaten dhe duke thene shpjegimet perkatese. Numri dy I bashkise Fier, Enkelejda Peshkepia, do te ndalej edhe tek pezullimi I kater punonjesve nje dite me pare, pas nje urdheri te dhene nga Kryebashkiaku Subashi.

https://youtu.be/e2S5wQtFajc

Ju sugjerojmë