Ballina Vendi PROMOVOHEN NE BIBLIOTEKEN “DRITERO AGOLLI”, MONOGRAFIA KUSHTUAR DESHMORIT ANDON XOXA

PROMOVOHEN NE BIBLIOTEKEN “DRITERO AGOLLI”, MONOGRAFIA KUSHTUAR DESHMORIT ANDON XOXA

2

Eshte promovuar ne Biblioteken “Dritero Agolli”ne Fier libri monografik kushtuar deshmorit Andon Xoxa, me autor Demir Koriten. Mes te ftuarve te shumte, te pranishem ishin edhe drejtues, mesues e nxenes te shkolles 9-vjecare qe mban emrin e mirenjohur te Andon Xoxes. Per nendrejtoreshen e kesaj shkolle Irena Subashi, te tilla veprimtari jane inkurajuese per brezin e ri, ndersa gjate takimit theksi eshte vendosur tek puna dhe vepra e Andon Xoxes.

https://youtu.be/aHKyYTCBCXE