Ballina Vendi SPEKTAKLI I BUKURISE NE PATOS, KUROREZOHEN MIS DHE MISTERI I QYTETIT TE...

SPEKTAKLI I BUKURISE NE PATOS, KUROREZOHEN MIS DHE MISTERI I QYTETIT TE NAFTETAREVE

2

Eshte zhvilluar ne qytetin e Patosit, konkursi I bukurise Mis & Mister Patosi. 44 te rinj jane prezantuar perpara spektatoreve te shumte, por edhe jurise se spektaktit, ne nje evet qe perkon edhe me vitin e Skenderbeut dhe 100 vjetorin e naftes shqiptare.  Fituesit do te perfaqesojne Patosin, ne Miss & Mister Turizmi ne rang Ballkanik, si pasaporta e bukurise patosarake, ndersa gjithcka erdhi nen kujdesin e Bashkise Patos dhe kryetares se saj Rajmonda Balilaj.

https://youtu.be/s9fneSA_VuU