Ballina Vendi NIS PASTRIMI I VIJES BREGDETARE, SUBASHI: VIJME NGA NJE EKSPERIENCE E SUKSESSHME

NIS PASTRIMI I VIJES BREGDETARE, SUBASHI: VIJME NGA NJE EKSPERIENCE E SUKSESSHME

2

Bashkia e Fierit, Victoria Invest me ndihmen edhe te forcave te armatosura, ka nisur pastrimin e vijes bregdetare ne Fier. Fillimisht puna eshte perqendruar ne plazhin e Semanit, per te vijuar me pas edhe ne Darezeze. Kreu I Bashkise se Fierit, Armando Subashi, do te shprehej se pritet nje sezon I mbare turistik. Sipas tij eshte fituar eksperienca e nevojshme persa I perket pastrimit dhe mirembajtjes se zonave bregdetare, ndersa nje faktor I rendesishem ne shtimin e numrit te turisteve mbetet edhe infrastruktura rrugore, investimet ne te cilen vijojne.

https://youtu.be/SjRi4esmNlg