Ballina Vendi SUBASHI NE FRAKULL: ME SHUME PROJEKTE TE REALIZUARA NE KATER VITET E...

SUBASHI NE FRAKULL: ME SHUME PROJEKTE TE REALIZUARA NE KATER VITET E ARDHESHME

2

Edhe pse takimet me banoret e fshatrave Frakull, Kafaraj, Çerven, nuk jane te rralla, gjithmone ka shume per te diskutuar. Keshtu e ka nisur fjalen e tij ne takimin me banore te kesaj zone kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi, I cili fillimisht eshte ndalur ne ate cka eshte bere deri me sot ne kete zone. Dhe gjithcka e bere deri me sot, sipas Subashit, nuk eshte asgje krahasuar me ate qe do te  realizohet ne 4 vitet e ardhshme.

https://youtu.be/DTfGbR0LzS0