Ballina Vendi GORISHOVA DHE VRESHTAZI: MBESHTETJE PROJEKTEVE TE BASHKISE FIER EDHE PAS 30 QERSHORIT

GORISHOVA DHE VRESHTAZI: MBESHTETJE PROJEKTEVE TE BASHKISE FIER EDHE PAS 30 QERSHORIT

2

Ne nje takim me banoret e dy fshatrave Gorishove dhe Vreshtaz, eshte ndalur kreu I bashkise se Fierit Armando Subashi pasditen e se henes. Vetem pak kohe me pare infrastruktura rrugore, bujqesia, godinat e shkollave, furnizimi me uje, shendetesia dhe te gjitha sherbimet e tjera publike ishin ne udhekryq ne te gjithe kete zone. Ne vetem 4 vite, edhe pse me nje peshe te madhe mbi supe problematike e buxhetore ky udhekryq nuk ekziston me, eshte shprehur nder te tjera Kryebashkiaku Subashi, duke i lene vendin zhvillimit te sigurt dhe urbanizimit te shpejte te gjithe zones.

https://youtu.be/VpNPN8pJB48