Ballina Vendi KAPLLANAJ: NUK KA 30 QERSHOR, NUK KA SI TE KETE KZAZ

KAPLLANAJ: NUK KA 30 QERSHOR, NUK KA SI TE KETE KZAZ

2

Nje sere bashkish ne vend kane kerkuar lirimin e KZAZ-ve, aty ku tashme kane mberritur materialit zgjedhore per procesin e 30 qershorit. Edhe Bashkia e Mallakastres ka bere kerkese per largimin e materilave zgjedhore, nga mjediset ku jane vendosur aktualisht. Kryetari i Bashkise Mallakaster Agron Kapllanaj tha se kerkesa i eshte drejtuar njekohesisht Kryeministrit dhe Presidentit te Republikes.

https://youtu.be/8xW1FTRl1Cs