tvkombi
tvkombi

STUHIA NE FIER, DEME TE VOGLA MATERIALE

Vendi

Publikuar ne:16:01 - 24/07/2018

Stuhia e nje dite me pare, shoqeruar edhe nga rebesh shiu, nuk ka shkaktuar deme te medha materiale ne Fier. Burime nga shtabi I emergjencave civile kane bere me dije se pas raportimeve te marra nga kreret e Njesive Administrative dhe kryepleqte e fshatrave, nuk kane rezultuar deme ne sera dhe te mbjella. Pemet e rena ne rruget e qytetit te Fierit jane pastruar ne kohe nga ana e Bashkise, duke lejuar levizjen e lire te automjeteve.

 

 

 

https://youtu.be/_e4D41S4iFU

Ju sugjerojmë