Ballina Vendi “SOFRA BUJARE”, RUZHDIA NE FESTEN E KTHYER NE TRADITE

“SOFRA BUJARE”, RUZHDIA NE FESTEN E KTHYER NE TRADITE

2

Ka qene aktiviteti I titulluar “Sofra Bujare”, ai qe ka mbledhur bashke ne Njesine Administrative Ruzhdie krere te pushtetit vendor dhe atij qendror, deputete, miq e te ftuar te shumte. Kjo feste ka qene mundesia me e mire per te promovuar bukurite natyrore te zones, Siqecen e perzgjedhur si 1 nga 100 fshatrat, me ujvarat e kataraktet e saj, masivet pyjore te Drenies e Gjinoqares, rezervuaret dekorativ, ullirin si motorri ekonomik i banoreve, ku fabrikat e vajit punojne me standarde te certifikuara e brandi tyre njihet ne nivele nderkombetare.

 

 

https://youtu.be/yS8WVoU208A