Ballina Vendi 110 VJETORI I LINDJES SE JANI BOCOVES, AKTIVITET NE BIBLIOTEKEN PUBIKE FIER

110 VJETORI I LINDJES SE JANI BOCOVES, AKTIVITET NE BIBLIOTEKEN PUBIKE FIER

2

110 vjetori I lindjes se Jani Bocoves, eshte perkujtuar ne nje aktivitet te vecante ne mjediset e Bibliotekes Publike “Dritero Agolli” ne Fier. Te mbledhur bashke, intelektuale, pjesetare te familjes, kryetare e anetare te shoqave te ndryshme ,drejtues, mesues dhe nxenes te shkolles qe mban emrin e Jani Bocoves, kane kujtuar punen dhe jeten e ketij te fundit, si dhe kontributin qe ai ka dhene, kontribut qe do te mbahet mend nder breza.

 

 

 

https://youtu.be/goM6Xw0TiXo