Ballina Vendi SITUATA POLITIKE NE VEND DHE ZHVILLIMET E FUNDIT NE SYRIN E AMBASADORIT...

SITUATA POLITIKE NE VEND DHE ZHVILLIMET E FUNDIT NE SYRIN E AMBASADORIT TE BE LUIGI SORECA

2

Ambasadori i BE ne Shqiperi Luigi Soreca ka leshuar deklarata te forta per  politiken shqiptare dhe situaten politike ne vend. Nga Fieri Soreca eshte ndalur tek levizjet ne Ministrine e Brendeshme dhe situaten e krijuar ne Bolorat, duke thene edhe mendimin e tij.

 

https://youtu.be/Y6hkE3T6zEc