Ballina Vendi ”KE BUONO”, BIZNESI I PARE SOCIAL HAP DYERT NE FIER

”KE BUONO”, BIZNESI I PARE SOCIAL HAP DYERT NE FIER

2

Kreu I bashksie se fierit Armando Subashi së bashku me ambasadorin e BE në Shqipëri, Luigi Soreca, zv ministrin e mbrojtjes dhe perfaqesues te tjeter te tjere nga institucione dhe organizata te ndryshme , kanë inaguruar sot biznesin më të ri në Fier, pastiçerinë “KE BUONO”, një sipërmarrje sociale, produkt i projektit CAUSE, zbatuar nga ENGIM dhe MURIALDO, me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian. Gjate ceremonie eshte vendosur theksi tek rendesia qe ka nje nisme e tille, e vecante jo vetem ne Shqiperi por ne te gjithe rajonin.

 

https://youtu.be/4rIdQTaj4DE