Ballina Vendi SI U PRITEN PASHKET NE KISHEN E SHEN GJERGJIT NE FIER

SI U PRITEN PASHKET NE KISHEN E SHEN GJERGJIT NE FIER

2

Ne te gjithe vendin besimtaret ortodokse festojne Pashket ose Ringjalljen e Krishtit.  Ne kishen e Shen Gjergjit ne Fier kane marre pjese me qindra besimtar ortodoks, ne ate qe eshte nje prej festave me te rendesishme te kalendarit te te krishtereve ortodoks. Ceremonia e Pashkes u drejtua nga Mitropoliti I Fierit dhe Apolonise Hiresia e tij Imzot Nikolla

https://youtu.be/ZH35prPvXGU