Ballina Vendi NDIHMA E PARE, KONKURSI I KRYQIT TE KUQ NE FIER

NDIHMA E PARE, KONKURSI I KRYQIT TE KUQ NE FIER

2

Konkursi I dhenies se ndihmes se pare ka bere qe 6 grupe vullnetarwsh nga shkolla tw ndryshme tw qytetit te Fieri te behen pjese e tij, duke traguar aftesite ne raste aksidentesh apo fatkeqwsish.. Kreu I Kryqit te Kuq dega Fier Siri Runaj, eshte shprehur se nepermjet ketij aktiviteti synohet te sensibilizohet  komuniteti, per rrezikun nga aksidentet, respektimin e rregullave te qarkullimit dhe menyren si te jepet ndihma e pare.

https://youtu.be/MnNcGQ0LIro