tvkombi
tvkombi

SHPETIM HOXHA HAP EKSPOZITEN PERSONALE NE FIER

Vendi

Publikuar ne:17:36 - 08/02/2019

“Komunikim Arketipal”. Ka qene kjo ekspozita e autorit Shpetim Hoxha, e cila terhoqi vemendjen  e artedashesve te shumte ne galerine e arteve “Vilson Kilica” ne Fier. Ne kete ekspozite, Hoxha, paraqet punet e tij me te mira, ku u nderthuren bukur tematikat, ngjyrat, teknikat dhe dimensionet.

https://youtu.be/DbqMiYB6IYw

Ju sugjerojmë