Ballina Vendi BASHKEPUNIM NE SHUME FUSHA, AMBASADORI KINEZ VIZITON FIERIN

BASHKEPUNIM NE SHUME FUSHA, AMBASADORI KINEZ VIZITON FIERIN

2

Kryetari i Bashkise Fier, z. Armando Subashi ka pritur Ambasadorin e ri te Republikes Popullore te Kines ne Shqiperi, z. Zhou Ding. Edhe pse ka vetem pak dite ne kete post, Ambasadori, Ding ka pranuar me kenaqesi ftesen e z. Subashi per te vizituar Bashkine Fier dhe per te konfirmuar marredheniet e bashkepunimit te ngritur deri me sot dhe per t’i ngritur ato ne nje stad te ri.

https://youtu.be/5R4mB3cLDY0