tvkombi
tvkombi

SHEMBET ME SHPERTHIM TE KOMANDUAR OBJEKTI I PESTE NE FIER

Vendi

Publikuar ne:17:30 - 24/02/2018

Nje tjeter objekt 5 katesh eshte shembur me shperthim te kontrolluar nga IKMT, I ndodhur pergjate shtratit te lumit Gjanice ne Fier. Shperthimi eshte kryer kete te shtune ne oren 12.00 dhe per ta hedhur ne toke jane perdorur 5 kilogram eksploziv. Prej kohesh Inspektoriati Kombetar I Mbrojtjes se Territorit po punon ne Fier ne kuader te projektit te qendres se qytetit te Fierit dhe rehabilitimit te lumit Gjanica.

https://youtu.be/bkvTKENziSk

Ju sugjerojmë