Ballina Vendi PERDORIMI I GABUAR I PESTICIDEVE, DEM 10 MLN LEKE FERMERIT NGA ADA

PERDORIMI I GABUAR I PESTICIDEVE, DEM 10 MLN LEKE FERMERIT NGA ADA

4

Kultivuesit e luleshtrydheve ne zonen e Frakulles, po perballen me te tjera probleme persa I perket prodhimit te ketij viti. Keshillat e gabuara ne perdorimin e pesticideve kane bere qe ne serat e Ardi Trokes, nga fshati Adë, te shkaktohet nje dem prej rreth 10 milione lekesh. Sipas tij, luleshtrydhet jane demtuar totalisht dhe ne keto kushte nuk mund te dalin ne treg.

https://youtu.be/lKlJbKijbLc