Ballina Vendi RRESHQITJA E GUREVE NE POCEM, VIJON TE MBETET I BLLOKUAR AKSI KRYESOR...

RRESHQITJA E GUREVE NE POCEM, VIJON TE MBETET I BLLOKUAR AKSI KRYESOR LEVAN- TEPELENE

2

Vazhdon te mbetet e bllokuar autostrada Levan-Tepelene ne vendin e quajtur Pocem. Drejtuesit e automjeteve qarkullojne pergjate By Passit te ndertuar pas rreshkitjes se gureve dhe dherave qe bllokoi kete aks rrugor. By passi i ndertuar nga Autoriteti Rrugor Shqiptar jo vetem qe nuk nuk lejon levizje te mjeteve me teper se 20 km/h por nuk ka sinjalistike per orientimin e mjetev.

https://youtu.be/g5pGkeWLiT0