Ballina Vendi FESTON PERVJETORIN, LEMAR BAR NE VITIN E TIJ TE 5-te

FESTON PERVJETORIN, LEMAR BAR NE VITIN E TIJ TE 5-te

3

Ne nje mbremjeku nuk kane munguar te ftuarit e shumte, miqte, klientet me besnik e shume tetjere, Lemar Bar, ka festuar 5 vjetorin e krijimit te tij. Lemar solli ne Fier,nje risi, dhe sot vijon te mbetet nje nder baret me te preferuar prejfierakeve. 5 vjetori I Lemar eshte shoqeruar me surpriza te shumta, ku nuk kamunguar edhe muzika live.

https://youtu.be/S4bjYJKWNQk