Ballina Vendi RINGJALLJA E KRISHTIT NE KISHEN E “SHEN GJERGJIT” NE FIER

RINGJALLJA E KRISHTIT NE KISHEN E “SHEN GJERGJIT” NE FIER

2

Ringjallja e krishtit ka mbledhur bashke me qindra besimtare ortodoks, ne kishen e Shen Gjergjit ne Fier. Ata kane ndjekur nga afer meshen qe I ka paraprire pikerisht momentit te ringjalljes se Krishtit, gjate se ciles u shpernda edhe Flaka e Shenjte dhe u lexua Mesazhi i Kryepiskopit Anastas, nga Mitropoliti i Apollonise dhe Fierit, Hiresia e tij, Imzot Nikolla. Nga ana e tyre besimtaret ortodokse kane uruar per me shume paqe, shendet dhe lumturi.

https://youtu.be/5BfbpUIz_tM