tvkombi
tvkombi

ZHVILLOHET NE PATOS, TURNEU “KUPA FATMIR DOGANI”

Sport

Publikuar ne:16:27 - 07/04/2018

Eshte zhvilluar ne mjediset e stadiumit “Alush Noga” ne Patos turneu “Kupa Fatmir Dogani”, me rastin e 70 vjetorit te lindjes se ketij futbollisti, trajnieri dhe mesuesi te edukimit fizik. Gjate takimit eshte vleresuar kontributi I cmuar qe professor Dogani ka dhene ne levizjen futbollistike te qytetit, ndersa eshte zhvilluar edhe ndeshja e futbollit per grupmoshen U-13.

https://youtu.be/bqEJK-7YgUo

Ju sugjerojmë