Ballina Vendi RINGJALLJA E KRISHTIT NE FIER, POLITIKA URON PASHKET

RINGJALLJA E KRISHTIT NE FIER, POLITIKA URON PASHKET

2

Vec qytetareve te shtume, festa e pashkeve ka sjell edhe urimet e politikaneve. Kreret me te larte te institucioneve ne Fier, deputete, perfaqesues te pozites dhe opozites kane uruar Pashket. Edhe pse te ndare, ata ne kete te diele pashke I ka bashkuar ringjallja e Krishtit.

https://youtu.be/ZQc4oBf5QlI