Ballina Vendi RIKONSTRUKTOHET SHKOLLA “PETRO BAZE”, 1 NDER 17 SHKOLLAT KU ESHTE NDERHYRE NGA...

RIKONSTRUKTOHET SHKOLLA “PETRO BAZE”, 1 NDER 17 SHKOLLAT KU ESHTE NDERHYRE NGA BASHKIA E FIERIT

2

Shkolla “Petro Baze” ne Petove, eshte nje nder 17 shkollat e rikonstruktuara nga Bashkia e Fierit vetem gjate ketij sezoni. Ne kete shkolle jane bere te gjitha nderhyrjet e nevojshme, per te krijuar kushte opitmale per nxenesit dhe mesuesit. Puna ne cerdhe, kopshte e shkolla vazhdon, per te sigurua ambiente komode ne startin e ketij vitit te ri shkollor.

 

 

 

https://youtu.be/bIKsnL7sJ2I