Ballina Vendi PROKURORIA FIER:TE PUSHOHET CESHTJA PER TUBIM TE PALIGJSHEM TE 5 PROTESTUESVE TE...

PROKURORIA FIER:TE PUSHOHET CESHTJA PER TUBIM TE PALIGJSHEM TE 5 PROTESTUESVE TE INCENERATORIT TE VERRISE

2

Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier ka dërguar për gjykim çështjen penale në ngarkim të pesë, protestuesve kundër  ndërtimit të inceneratorit në Vërri të Fierit, duke kërkuar pushimin e çështjes për veprën penale “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së rendit publik” në ngarkim të katër prej tyre dhe gjykimin e vetëm një prej të procedurarve. Seanca e radhes mesohet se do te zhvillohet ne 26 Shtator.

 

 

 

https://youtu.be/XnjYelh-TY4