Ballina Vendi NJE SIPERFAQE TOKE, PRANE ZONES NAFTEFTEMJATESE DHE AFER NJE SERE, ESHTE PERFSHIRE...

NJE SIPERFAQE TOKE, PRANE ZONES NAFTEFTEMJATESE DHE AFER NJE SERE, ESHTE PERFSHIRE NGA FLAKET.

2

Por zjarret kane qene prezente edhe kete te merkure, po ne territorin e Bashkise se Patosit. Nje siperfaqe toke, prane zones nafteftemjatese dhe afer nje sere, eshte perfshire nga flaket. Keto te fundit kane rrezikuar djegien e seres, te favorizuara edhe nga prania e eres.

 

 

 

https://youtu.be/RjXdeLieCQY