tvkombi
tvkombi

RIKONSTRUKTOHET RRUGA E KALLMIT TE VOGEL

Vendi

Publikuar ne:17:44 - 05/11/2018

Pas perfunditmi te punimeve ne aksin qe te con drejt Kallmit te Madh, tashme ka filluar puna per asfaltimin e rruges se Kallmit te Vogel. Mjetet dhe specialistet e Bashkise se Fierit, pasi kane pare nga afer kete rruge, kane nisur punen per mbushjen e saj me stabilizant, per te vijuar me pas punen me asfaltimin.

 

https://youtu.be/8KLWpP12j_Y

Ju sugjerojmë