Ballina Vendi RIKONCEPTIMI I QENDRES SE QYTETIT TE FIERIT, TENDERI HAPET ZYRTARISHT NE 16...

RIKONCEPTIMI I QENDRES SE QYTETIT TE FIERIT, TENDERI HAPET ZYRTARISHT NE 16 KORRIK

2

Fondi shqiptar I zhvillimit pritet te hap zyrtarisht tenderin per rikonceptimin e qendres se qyteti te Fierit ne 16 korrik. Burime zyrtare nga Bashkia e Fierit kane bere me dije se me hapjen e tenderit dhe ne perfundim te vleresimit te ofertave por edhe ankesave, pas shpalljes se fituesit , duhet te pritet fund Gushti. Qendra e rikonceptuar ofron hapsira per te gjithe, ndersa lumin Gjanica e kthen ne nje nga asetet kryesore te qytetit.

 

 

 

https://youtu.be/606kN_b2APw