Ballina Vendi “MATURA 2018”, SPEKTAKEL NE MBYLLJE TE MATURES SHTETERORE

“MATURA 2018”, SPEKTAKEL NE MBYLLJE TE MATURES SHTETERORE

2

Maturantet e Fierit, Patosit dhe Roskovecit jane bere pjese e nje organizimi ndryshe, I cili nen kujdesin e bashkise se Fierit Armando Subashi ka mbledhur bashke te rinjte dhe artiste te mirenjohur shqiptar. Ne mjediset e stadiumit “Loni Papuciu”, maturatet kane festuar mbylljen me sukses te matures shteterore, ndersa per kreu e arsimit Yllka Beci, kjo veprimtari do te mbahet mend gjate.

 

 

 

https://youtu.be/IbTSaJJHUIg