Ballina Vendi “JULKA UNIQUE”, KATAMARANI QE ZBULON SURPRIZAT E SAZANIT DHE KARABURUNIT

“JULKA UNIQUE”, KATAMARANI QE ZBULON SURPRIZAT E SAZANIT DHE KARABURUNIT

2

“Julka Unique”. Eshte ky katamarani I ri i cili do të udhëtoj në linjën Vlorë-Karaburun-Sazan .Personalitetet nga arti ,turizmi ,biznesi dhe institucionet kanë vlerësuar kete investim, duke shtuar se nje gje e tille I mungonte qytetit bregdetar. Me “Julka Unique”, Sazani dhe Karaburuni nuk do te mbeten me nje mister.

 

 

 

https://youtu.be/7MvEWbH3Z-w