Ballina Vendi BASHKIA FIER DHE BANKERS, PERMIRESOHET INFRASTRUKTURA NE DISA SHESHE

BASHKIA FIER DHE BANKERS, PERMIRESOHET INFRASTRUKTURA NE DISA SHESHE

2

Nga ana e Bashkise se Fierit po perfundon rindertimi I tre shesheve ne qytet, ku ne thelb eshte permiresimi I jetes se banoreve. Me ndihmen e Bankers Petroleum po punohet per permiresimin e infrastruktures ne disa zona te qytetit, ndersa konkretisht puna eshte ndalur ne sheshin prane stadiumit “Loni Papuci”. Ky I fundit do te transformohettotalisht, duke u bere me I aksesueshem si per sportedashesit ashtu edhe per banoret e kesaj zone.

 

 

 

https://youtu.be/g3VxMLepzAU