Ballina Vendi ARRSH, VIJON PUNA NE AKSIN FIER- VLORE

ARRSH, VIJON PUNA NE AKSIN FIER- VLORE

2

Prej ditesh tashme ka nisur dhe vijon puna ne aksin nacional Fier- Vlore, ndersa rikonstruksioni I rruges ka sjell edhe pengesa ne trafik. Mesohet se riparimi i ketij segmenti po kryhet ne kuader re kontratave per mirembajtjen e rrugeve nacionale, ndersa duke pare edhe periudhen, qe perkon me pikun e levizjes, ka pasur veshtiresi ne qarkullimin e automjeteve.

 

 

 

https://youtu.be/uruOCskZtHM