Ballina Vendi REZULTON E RREMBYER, 17 VJECARJA NGA GJIROKASTRA JETON ME DESHIREN E SAJ...

REZULTON E RREMBYER, 17 VJECARJA NGA GJIROKASTRA JETON ME DESHIREN E SAJ NE LEVAN

2

Nje 17 vjecare e cila sipas policise se Gjirokastres rezulton e rrembyer, sot ka deklaruar se nuk ndjehet aspak e kercenuar dhe per me teper ka ardhue me deshiren e saj ne Levan per te jetuar me njeriun qe dashuron. Per rrembimin e saj eshte ndaluar nje 40 vjecar, ndersa familjare te tij kane kerkuar zbardhjen e ngjarjes.

 

 

 

https://youtu.be/MyxV4GRnrT8