Ballina Vendi TRAFIK NE RRUGET E QYTETIT, FIERI I BLLOKUAR PER DISA ORE

TRAFIK NE RRUGET E QYTETIT, FIERI I BLLOKUAR PER DISA ORE

2

Qe ne oret e para te mengjesit qyteti I Fierit eshte perfshire nga nje trafik I dendur. Levizja e detyruar e automjeteve, kjo edhe per faktin e rikonstruksionit te aksit nga rotondua e Sheqit deri ne rreth rrotullimin prane ish QTU, ka bere qe ne qender dhe shume akse te tjera qarkullimi te ngadalesohet, ne disa pjese edhe te bllokohet. Veshtiresi ne qarkullim ka pasur edhe ne hyrje dhe dalje te qytetit, ku numri I automjeteve ka qene I madh.

 

 

 

https://youtu.be/dThDJUQMFmM