tvkombi
tvkombi

REVOLUCION INFRASTRUKTUROR, POSTIMI I KRYEBASHKIAKUT SUBASHI

Vendi

Publikuar ne:17:57 - 25/02/2019

“Revolucion infrastrukturor qe shume shpejt do i jape Fierit pamjen e re dhe funksionalitetin e munguar qendres se qytetit”. Keshtu i konsideroi, ne nje postim ne faqen e tij ne facebook, kryetari i Bashkise se Fierit, Armando Subashi, investimet qe po zbatohen ne kete qytet per rehabilitimin e lumit Gjanica dhe te qendres se qytetit. Atraksioni me i ri qe i shtohet qytetit, sipas tij,  eshte lumi Gjanica i rehabilituar, dikur njolla e zeze e Fierit.

https://youtu.be/rolUOtPOxYg

Ju sugjerojmë