Ballina Vendi DEBATE NE MBLEDHJE, MURRIZI SHKARKOHET SI KRYETAR I PD NE LUSHNJE

DEBATE NE MBLEDHJE, MURRIZI SHKARKOHET SI KRYETAR I PD NE LUSHNJE

2

Pas vendimit per te shkarkuar nga radhet e partise Myslim Murrizin qe nuk dorezoi mandatin e deputetit, te derguarit e PD ne Lushnje i komunikuan deges lokale shkarkimin e Myslim Murrizit si kryetar. Ne mbledhjen e strukturave te PD ne Lushnje ishin te pranishem deputeti i qarkut Enkelejd Alibeaj dhe sekretari organizativ i PD, Sait Dollapi. Alibeaj u shpreh se dega e PD ne Lushnje dhe ne Divjake do te drejtohet ne menyre kolegjiale nga anetaret e kryesise.

https://youtu.be/PRiUPk7FHA4