Ballina Vendi REHABILITOHEN AKSET MES BLLOQEVE TE PALLATEVE NE LAGJEN “29 NENTORI”

REHABILITOHEN AKSET MES BLLOQEVE TE PALLATEVE NE LAGJEN “29 NENTORI”

2

Duket se eshte eleminuar problematika disa vjecare qe ka shoqeruar banoret e lagjes “29 Nentori” ne Fier. Gjate ketyre diteve nga ana e Bashkise se Fierit eshte punuar per rehabilitimin e rrugeve dhe blloqet mes pallateve ne kete lagje. Punimet jane inspektuar nga kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi I cili ka pare nga afer ecurine e tyre.

 

 

 

https://youtu.be/A2hn7XQlals