Ballina Vendi 74 VJETORI I RENIES HEROIKE TE LIRI GEROS

74 VJETORI I RENIES HEROIKE TE LIRI GEROS

2

Sot mbushen 74 vjet nga dita kur  vajza fierake Liri Gero ra ne menyre heroike nw pwrballjen me okupatorin e huaj gjerman. Nw Cukas, nw vendin ku ajo derdhi gjakun sw bashku me 13 partizane dhe partizane tw tjerw nw ditwn e 6 tetorit 1944, wshtw ngritur dhe njw lapidar kushtuar aktit heroik tw kwsaj njwsie partizane.

 

 

 

https://youtu.be/tioGuSJr66A