tvkombi
tvkombi

REHABILITOHEN RRUGET MES PALLATEVE NE LAGJEN “APOLONIA”

Vendi

Publikuar ne:16:25 - 06/10/2018

Kete te shtune punonjes te ndermarrjes se sherbimeve publike kane finalizuar nje pune te nisur disa dite me pare ne lagjen “Apolonia” ne qytetin e Fierit. Rruget e kesaj lagjeje jane te shtruara tashme dhe e gjithe infrastruktura eshte rehabilituar totalisht, duke ofruar nje mjedis bashkekohor per banoret e blloqeve te pallateve, por edhe per kalimtaret e rastit.

 

 

 

https://youtu.be/uauonqKt0bU

Ju sugjerojmë