tvkombi
tvkombi

PROTESTA E 9 QERSHORIT, DEPUTETI LUAN BAÇI NE PROKURORI

Vendi

Publikuar ne:16:27 - 05/10/2018

Pas protestes se 9 Qershorit, ku anetare dhe simpatizante te Partise Demokratike, priten me protesta Kryeministrin Edi Rama ne Fier, nisi njeprocedim penal per kreun e kesaj force politike ne Fier, njeheresh edhe deputet I saj Luan Baci. Sot ky I fundit eshte thirrur ne Prokurorine e Fierit dhe pasi ka daleprej saj eshte ndalur ne nje deklarate per mediat.

 

 

 

https://youtu.be/PPDD0S4chIs

Ju sugjerojmë