Ballina Vendi REHABILITIMI I HAPSIRAVE PUBLIKE, VIJON PUNA NE LAGJEN “1 MAJI”

REHABILITIMI I HAPSIRAVE PUBLIKE, VIJON PUNA NE LAGJEN “1 MAJI”

3

Vijon rehabilitimi I hapsirave publike ne Bashkine e Fierit. Tashme puna eshte perqendruar ne blloqet e pallateve ne lagjen “1 Maji” aty ku nga ana I inspektoratit vendor te mbrojtes se Territorit, eshte bere prishja e nje objekti I cili ishte nderuar mbi siperfaqen e nje lulishteje. Shembja e ketij ndertimi I hap tashme rruge vazhdimit te punimeve dhe rikthimit te gjithe hapsires publike ne funksion te plote per shlodhje dhe gjelberim ne sherbim te qytetareve.

https://youtu.be/L8BkOny7wJI