tvkombi
tvkombi

“PAGESA E FUNDIT”, TE ARRESTUARIT DALIN PARA GJYKATES

Vendi

Publikuar ne:17:22 - 13/03/2018

Kater te ndaluarit e tjere ne kuader te operacionit “Pagesa e fundit” kane dale sot perpara gjykates se Fierit. Grupi perbehej nga 16 persona, 8 prej te cileve u arrestuan, 6 po hetohen ne gjendje te lire dhe dy te tjere u shpallen ne kerkim. Tre prej te ndaluarve u njohen me vendimin e gjykates pasditen e se henes.

https://youtu.be/IcdeBVRfCoc

Ju sugjerojmë