Ballina Vendi “KUJDES, JETA VLEN ME TEPER SE NJE MOMENT”, MESAZH SENSIBILIZUES NE FIER

“KUJDES, JETA VLEN ME TEPER SE NJE MOMENT”, MESAZH SENSIBILIZUES NE FIER

3

Nje fushate sensibilizuese per sigurine ne rrugen eshte ndermarre nga TAP, Policia e shtetit dhe Pameka. Nen mesazhin, kujdes, jeta vlen me teper se nje moment, synohet qe kryesit te rinjte te jene me te vemendshem, sidomos ne rruge. Ne kete kuader eshte shfaqur edhe nje film ne mjediset e gjimnazit “Perikli Ikonomi” ne Fier.

https://youtu.be/n_2tRlZJ6Lc