Ballina Vendi RASTI KRESHNIK BEQIRAJ, I VELLAI THIRRJE PROKURORISE TE ZBARDH NGJARJEN

RASTI KRESHNIK BEQIRAJ, I VELLAI THIRRJE PROKURORISE TE ZBARDH NGJARJEN

2

Donjet Beqiraj, vellai I Kreshnik Beqirajt I ka bere edhe nje here thirrje prokurorise te zbardh te verteten mbi zhdukjen e vellait te tij. Beqiraj ka kerkuar nepermjet medias te njihet me faktet dhe provat e deritanishme, ndersa I meshon faktit se ende nuk ka nje pergjigje per analizat e Adn, monstrat per te cilat jane marre nga eshtrat e gjetura ne periferi te qyteti te Fierit.

 

 

 

https://youtu.be/vysK52i_74s