Ballina Vendi “RAIFFEISEN BANK”, IMPAKTI SOCIAL, PIKE E RENDESISHME

“RAIFFEISEN BANK”, IMPAKTI SOCIAL, PIKE E RENDESISHME

4

Perfaqesus te institucioneve dhe biznesit jane bere pjese e Roadshowt organizuar nga Raiffeisen Bank ne Fier. Drejtues te Raiffeisen kane treguar se ne politikat e kesaj banke, impakti social, pervec atij te bisnesit, eshte shume I rendesishem dhe si e tille, kjo banke eshte bashkontribuese ne disa projekte te rendesishme ne qytetin e Fierit. Keto te fundit jane vleresuar nga te pranishmit e shumte.

https://youtu.be/gT-d8RTRUQY