Ballina Vendi PROMOVOHET KRIJIMTARIA E POETES LULJETA LLESHANAKU NE BIBLIOTEKEN “DRITERO AGOLLI” NE FIER

PROMOVOHET KRIJIMTARIA E POETES LULJETA LLESHANAKU NE BIBLIOTEKEN “DRITERO AGOLLI” NE FIER

5

Biblioteka Publike “Dritero Agolli” Fier, ne vazhden e aktiviteteve te shumta te organizuara per vleresimin dhe promovimin e letersise shqipe dhe autoreve te rinj ka zhvilluar nje tjeter takim me kete fokus. Promovimi i librit te poetes, Luljeta Lleshanaku ka mbledhur ne nje diskutim te gjate dhe atmosfere te ngrohte, shkrimtare, poete e dhjetra dashamires te letrave shqip. Luljeta Lleshanaku eshte nje krijuese e spikatur e krahasimit, te cilet ne krijimtarine e saj veprojne me teper si nje akt skicimi, duke percaktuar koordinata te sakta ne nje territor, qe per ne mbetet i panjohur..

https://youtu.be/Tgb6Vv0HvaI