tvkombi
tvkombi

QYTETARET DENONCOJNE GRABITJET, KERKOJNE KAPJEN E AUTOREVE

Vendi

Publikuar ne:16:19 - 08/05/2018

Per te parandaluar vjedhjet e per te vene perpara drejtesise autoret e tyre, vete qytetaret kane zgjedhur nje menyre te drejtperdrejte denoncimi, publikimin e pamjeve te grabitjeve dhe atyre te mbetura ne tentative. Kronika ne vijim sjell imazhet e marra nga kamerat e sigurise ne nje pjese te lagjes “15 tetori” ne Fier. Aty duket qarte grabitesi I cili ka arritur te marr nje automjet, ndersa ka tentuar te vjedh edhe disa te tjere.

https://youtu.be/qF32iRCVdh0

Ju sugjerojmë