tvkombi
tvkombi

“JAVA E EVROPES”, TAKIM NE QYTETIN E PATOSIT

Vendi

Publikuar ne:16:15 - 08/05/2018

Ne kuader te “Javes se Evropes” eshte organizuar ne qytetin e Patosit forumi I Bashkimit Evropian, ku te pranishem kane qene aktor dhe faktore te qytetit te naftetareve. Te pranishem kane qene perfaqesus te delegaionit te Bashkimit Evropian, shteteve anetare si Rumania, autoritete vendore dhe organizta te shoqerise civile, dhe ne thelb ka qene pikeriserish integrimi I shqiperise ne BE.

https://youtu.be/7XrLqptZLfY

Ju sugjerojmë